Izleti

Grad Kaštela, koji  nastalo je od kule Cippico (1474g), se nalazi u Kaštelanskom zaljevu podno brda Kozjaka. S Trogirom i Splitom, gradovima pod zaštitom UNESKO-a,te Solinom čini celinu. Gradovi Trogir,  Kaštel i Split su  poznati po mnogim kulturnim, povijesnim i prirodnim spomenicama od najstarijh vremena do danas.

U suradnji sa turističkim agencijama, mi u hotelu Benjamin možemo organizirati za vas izlete u:

Istražite kulturnu baštinu i uživajte u Trogiru – jedinstvenoj destinaciji nadomak Splita. Stari grad Trogir je jedan od svih nekoliko gradova u svijetu koji su potpunosti zaštićeni. Nakon razgledavanja s local vodiča, the vrijeme je za ručak i kušanje najboljih specijaliteta dalmatinske kuhinje.

Razgledavanje Dubrovnika

Stari grad Dubrovnik is a od najposjednijih gradova svijeta, a nebrojen puta poslužio kao set of a veliki imenima of a svjetskog filma, eaured hvaluing of a veličanstveni zidinama okružuju samo centre of starog grada, kao i prekrasne arhitekture, koje potječu iz renesansnih i baroknih vremena. Kada posjećujete Hrvatsku, Dubrovnik je destinacija koja mora vidjeti jer tek kada Grad doživi vlastitim očima, on će vam jasno zašto ga nazivaju biser Jadran.

Međugorje i Mostar

Privatno razgledavanje Međugorja idealno je za sve one koji žele vidjeti ovo poznato religijsko mjesto, kvalitetno provesti vrijeme te nesmetano razgledati Brdo Ukazanja, kamo svake godine dolazi velik broj hodočasnika iz različitih dijelova svijeta. 

Mostar je zasebna priča, svaki njegov kutak odaje poseban duh grada-ratnog stradalnika, smještena podno Veleža i uz rijeku Neretvu. Definitvno jedna od neizostavnih lokacija u Bosni i Hercegovini.

Važna napomena: potrebna valjana putovnica

Degustacija kaštelanskih vina

Jeste li spremni za jedinstveno hedonističko iskustvo? Uživajte u ovom vinskom obilasku Kaštela s privatnim somelijerom, koji će Vam pomoći u otkrivanju svake jedinstvene arome presents in Vašoj čaši, dok tradicionalne dalmatinske delicije, koje nadopunjava čaša kaštelanskog vina in potpunosti zaokružiti to iskustvo.

Trajanje: 2h 30min

Izlet uključuje osobno somelijera, tri visoko kvalitetna hrvatska vina i tradicionalni dalmatinski zalogaj.

Lokacija

3,7 km
udaljenost od zračne luke
40 m
udaljenost od mora
8 km
do grada Trogira
12 km
do grada Splita
500 m
udaljenost od plaže
адрес
Ulica sv.Petra od Klobučca 4, 21217, grad Kaštel Novi, Hrvatska
телефон
+38521648144
email
benjaminhotel.info@gmail.com